Luotettava rengasmyynnin ammattilainen palvelee Helsingissä

Ota yhteyttä

Malmin Valio-osa Oy on luotettava ja kokenut rengasmyynnin ammattilainen Helsingissä. Laajasta renkaiden valikoimastamme löydät sekä käytettyjä että uusia renkaita ja vanteita. Myymme muun muassa Kontio Renkaiden laadukkaita Lappi-talvirenkaita. 

Tarjoamme myös renkaanvaihtopalvelut ja rengassäilytykset

Laaja valikoima erilaisia renkaita ja vanteita 

Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia renkaita eri automerkeille sekä erilaisia alumiini- ja peltivanteita. 

Olemme rengasmyynnin kokeneita ammattilaisia ja kerrommekin sinulle mielellämme lisää myytävien renkaiden sekä vanteiden ominaispiirteistä. Voimme myös suositella sinun autollesi sopivimmat renkaat ja vanteet. 

Soita tai lähetä viesti!

Lappi-, Kontio-, Goodride-, Kumho- ja Linlong-renkaat 

Tarvitsetko autoosi uudet kesä- tai talvirenkaat? Kun kyse on ajoturvallisuudesta, kannattaa ehdottomasti satsata kunnon renkaisiin. Meiltä löydät pohjoisiin olosuhteisiin erinomaisesti sopivat Lappi-talvirenkaat. Näiden renkaiden pito on huippuluokkaa, vaikka hinta onkin edullinen. Lappi-renkaiden valmistaja Kontio Renkaat on työllistänyt huippuammattilaisia kehittäessään ja testatessaan renkaita pohjoisiin olosuhteisiin sopiviksi. Näillä renkailla ajaminen on huoletonta ja turvallista!

Vaihdamme renkaat autoosi

Rengasmyynnin lisäksi tarjoamme asiantuntevat asennuspalvelut. Kun annat renkaiden tai vanteiden vaihdon meidän hoidettavaksemme, voit olla varma siitä, että asennus hoidetaan luotettavasti. Hoidamme käden käänteessä muun muassa vanteilla olevien renkaiden asennuksen auton alle sekä renkaiden tasapainotuksen ja ilmanpaineiden tarkistuksen. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta, kuin ajaa autosi toimipisteellemme Helsinkiin.


Muistathan, että meiltä löydät myös laajan valikoiman varaosia ajoneuvoihin ja että vastaanotamme romuautoja. Kysy myös renkaiden säilytyksestä!