Malmin Valio-osa Oy – Romuautojen vastaanotto Helsingissä

Ota yhteyttä

Malmin Valio-osa Oy:n romuautojen vastaanotto palvelee Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Kun haluat antaa autosi romutettavaksi, voit tuoda sen autopurkaamollemme tai me voimme noutaa sen haluamastasi kohteesta.

Palveluihimme kuuluu myös varaosien sekä renkaiden ja vanteiden myynti ja asennus. Asennustyöt teemme aina ripeästi mutta tarkasti.

Kysy lisää palveluistamme!

Näin toimit, kun haluat luovuttaa autosi romutettavaksi 

Kun annat autosi romutettavaksi, sen olemassaolo lakkaa. Saat virallisen romutustodistuksen heti käteesi. 


Tuo henkilöllisyystodistuksesi mukanasi autopurkaamollemme ja täytämme paikan päällä vaadittavan luovutuskirjan/romutodistuksen. 

Voit myös itse luoda varmenteen sekä tulostaa esitäytetyn luovutuskirjan. Voit lähettää meille varmenteen myös sähköpostitse. 


Voimme myös noutaa romutettavan auton puolestasi. Jätä vain avaimet sisään autoon ja me haemme sen pois sovitusta paikasta Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudun alueella. Tällöin saat romutustodistuksen sähköpostitse. 

Lue lisää ajoneuvon omistajanvaihdoksesta Traficomin sivuilta

Toimi ekologisesti ja kierrätä vanha autosi

Laita loppuun ajettu autosi kiertoon! Malmin Valio-osa Oy on luotettava toimija Helsingissä. Meillä kaikki romuautot käsitellään tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti. Oikein kierrätettynä romuauto ovat paljon hyödyllisempi kuin pihamaalla tyhjän panttina parkkeerattuna.

Autojen kierrätys on myös ekologista toimintaa, josta luonto kiittää. Romutettavaksi annettujen autojen osat jatkavat elämää hyödyllisinä varaosina muissa autoissa.

Kun annat autosi romutettavaksi, vapaudut myös monista turhista huolista, kuten vakuutusmaksuista ja veroista. Me pidämme huolen siitä, että romuttaminen sujuu laillisesti ja helposti.


Nyt voit myös saada tuntuvan palkkion tuodessasi vanhan, liikennekäytössä olevan autosi romutettavaksi! Jos ostat samalla uuden auton, jonka päästöt sopivat kampanjassa määriteltyihin rajoihin, voit saada 1000 tai 2000 euron romutuspalkkion uuden auton hankintaan. Lue lisää romutuspalkkiosta ja sen soveltamisesta uuden auton ostoon romutuskampanja.fi-sivulta! Kampanja on käynnissä 31.12.2021 asti.

Kysy lisää romuautojen vastaanotosta!